Боја за веѓи, трепки и брада

ЗОШТО Бојата за коса не е за веѓи и трепки:

 Ризик од Алергии
 Ризик од Опаѓање на влакната
 Ризик од иритација на Окото
 
Сува кожа и првут 

Кожата на лицето се разликува од кожата на главата по маснотијата, влажноста, значително е потенка и чувствителна (особено околу очите). Боите за веѓи, трепки и брада, имаат различен состав од боите за коса.

#RefectoCil се сериозно тестирани бои, нежни за влакната на лицето:

  1. Веѓите изгледаат подолги и погусти (со ист ефект како римел за густина и издолжување)
  2. Трепките се нагласени (како да сте нанеле римел за веѓи)
  3. Брадата е младешка и визуелно погуста

Добивате нагласен, сосема природен изглед.

Погледнете ги резултатите:

Веѓи: Blond Brown | Трепки: Pure Black

НАМЕНА: #RefectoCil бојата е наменета за покривање на бели влакна и визуелно нагласување на влакна на лицето: брадата, веѓите и трепките (без шминка). Нежна е за чувствителната кожа околу очите и лицето. Не предизвикува иритација, црвенила и алергии. Ги бои осветлените краеви на влакната и лицето ви изгледа посвежо, подмладено и ги истакнува природните црти на лицето. Омилена е на црвенокосите и лицата без пигменти.

Сите ќе забележат дека сте разубавени, но само вие ќе знаете зошто 😉

Безболна трајна шминка на лицето, без боцкање, лепење и надградби.

Каталог на бои: http://bit.ly/2fdho2S

 

Боја за веѓи, трепки и брада
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.