Попуст!

СЕТ: 12 x D’Eyeko SUPER FULL 901

Цена: 900 ден

Најавете се за салонска цена

супер-густи трепки, со нагласени продолжетоци

12 x D'Eyeko SUPER FULL 901

супер-густи трепки, со нагласени продолжетоци

Меки, лесни и со природен изглед, за волумен.
Изработени од природно влакно.
100% рачна изработка.

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ: 12 x D’Eyeko SUPER FULL 901”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ: 12 x D’Eyeko SUPER FULL 901”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top