Боја за веѓи, трепки и брада Oxeye 22мл – темнокостенлива 4

Цена: 250 ден

Најавете се за салонска цена

за покривање на бели влакна и визуелно нагласување на брадата, веѓите и трепките (без шминка)

Боја за покривање на бели влакна и визуелно нагласување на влакна на лицето: брадата, веѓите и трепките (без шминка). Нежна е за чувствителната кожа околу очите и лицето. Не предизвикува иритација, црвенила и алергии. Ги бои осветлените краеви на влакната и:

  • Трепките изгледаат подолги и погусти (со ист ефект како римел за густина и издолжување)
  • Веѓите се нагласени (како да сте нанеле римел за веѓи)
  • Брадата е младешка и визуелно погуста

Добивате нагласен, сосема природен изглед.

Боја за веѓи и трепки

Blonde Brown 0.0, Graphite 1.1, Light Brown 1.1, Natural Brown 3, Pure Black 1

Brand

Anesi

Product Cat

,

Препорачани производи

Scroll to top