3% хидроген за веѓи, трепки и брада OXEYE 100мл

Цена: 150 ден

Најавете се за салонска цена

нежен за чувствителната кожа околу очите и лицето (против иритација и алергии)

Нежен за чувствителната кожа околу очите и лицето.

Не предизвикува иритација, црвенила и алергии.

Product Cat

,

Brand

Anesi, Kay Pro

Scroll to top