Масло за масажа професионал THE BODY`S 500мл

Цена: 240 ден

Најавете се за салонска цена

со течен парафин, масло од невен (оригинален состав)

SKU: BM01 Category: Tags: , ,

Масло за масажа професионал е уникатно масло за масажа со пријатен мирис идеално за масажа во козметички салони и студија за масажа.

Scroll to top