Масло за масажа Портокал THE BODY`S 1000мл

Цена: 480 ден

Најавете се за салонска цена

со течен парафин, масло од невен (без мирис)

SKU: BM13 Category: Tags: , ,

Масло за масажа ПОРТОКАЛ

Збогатено со етерично масло од Портокал и Витамин Е

Освежува и подмладува, балансира и прочистува, Анти-оксидантен ефект за млада кожа

Scroll to top