Масло за масажа Анти Целулит THE BODY`S 1000мл

Цена: 560 ден

Најавете се за салонска цена

со течен парафин, масло од невен (без мирис)

SKU: BM10 Category: Tags: , , ,

Масло за масажа Анти Целулит

Збогатено со Витамин А и Е, екстракт од бршлен

Го засилува и забрзува производството на колаген, ја затегнува кожата и го редуцира “кора од портокал” ефектот

Scroll to top