Масло за масажа (кокос и ванила) THE BODY`S 500мл

Цена: 240 ден

Најавете се за салонска цена

со течен парафин, масло од невен и кокос

SKU: BM06 Category: Tags: , , ,

Масло за масажа на тело со мирис на кокос и ванила кое Вашето искуство ќе го пренесе во тропските предели

Scroll to top