Сапун каранфил и фуксиа NESTI DANTE 250гр

Цена: 180 ден

Најавете се за салонска цена

100% природен сапун за чиста кожа, без акни (анти-бактериски)

SKU: NDR - 5 Categories: , Tags: , , ,

Млекото од каранфилот, ги уништува штетните бактерии и не дозволува појава на акни.

Беспрекорно чиста и мека кожа, со коктел мирис на божествена фуксија.

Product Cat

Brand

NestiDante

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун каранфил и фуксиа NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун каранфил и фуксиа NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top