Сапун термални води NESTI DANTE 250гр

100% природен сапун со терапевтско дејство на термални води  

SKU: NDT-1 Categories: , Tags: , , ,
Сподели

Убавина и хармонија на духот и телото кои помагаат за пронаоѓање на виталната снага.
Нурнете во длабочините и пронајдете делче од своите сништа во синилото
на освежителните мирисни ноти.

Сапун термални води NESTI DANTE 250гр
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.