Сапун Милано NESTI DANTE 250гр

Цена: 180 ден

Најавете се за салонска цена

100% природен сапун еликсир за кожни болести (со мирис на шума во пролет)

SKU: NDD - 9 Categories: , Tags: , , ,

Затворете ги очите и уживајте во мирисот на монденското Милано,

со мирис на лилијан, врба и дабов мошус.

Product Cat

Brand

NestiDante

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун Милано NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун Милано NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top