Жилет за Бричење со дрвена рачка BEARD Club

Цена: 930 ден

Најавете се за салонска цена

Ергономски дизајн со дрвена рачка.

Category: Tags: ,

Ергономски дизајн со дрвена рачка.

Употреба: Хигиенски- жилетот се менува по секоја употреба.

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Жилет за Бричење со дрвена рачка BEARD Club”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Жилет за Бричење со дрвена рачка BEARD Club”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top