Измазнува нокти со жлебови и бразди CRISNAIL 14мл

Цена: 165 ден

Најавете се за салонска цена

со UV филтри и протеини од свила

Silk Filler- Мазнење на површината на нокти со жлебови и бразди.

Со UV филтри и протеини од свила.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Измазнува нокти со жлебови и бразди CRISNAIL 14мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Измазнува нокти со жлебови и бразди CRISNAIL 14мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top