Дијамант турпија за полирање со сунѓерче (3 површини) CRISNAIL

Цена: 75 ден

Најавете се за салонска цена

за сјајни и мазни нокти (со странично сунѓерче за чистење на струготините)

Турпија за сјајни нокти, со 3 површини (груба, мека и полирка).

По третманот, ноктите се сјајни и мазни и без нанесување на сјаен лак.

Со странично сунѓерче, за чистење на струганиците.

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дијамант турпија за полирање со сунѓерче (3 површини) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дијамант турпија за полирање со сунѓерче (3 површини) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top