Прајмер без киселина (за дехидрирање на ноктот) CRISNAIL 15мл

Цена: 360 ден

Најавете се за салонска цена

се користи пред надградбата на ноктите за чистење и дехидрирање на базата (плочката на ноктот)

Прајмерот се користи пред надградбата на ноктите за чистење и дехидрирање на базата врз која ќе вршиме надградба.
Во програмот на CRISNAIL постојат два вида на прајмери, со и без киселина.

Двата продукта можат идеално да се комбинираат за да се обезбеди транспарентност и подобро прилепување,
како и да се продолжи трајноста на акрилот или гелот.

Product Cat

,

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прајмер без киселина (за дехидрирање на ноктот) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прајмер без киселина (за дехидрирање на ноктот) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top