Четка со прилагодување на должината No. 4 KOLINSKI

Цена: 390 ден

Најавете се за салонска цена

две должини во една иста четка (на расклопување)

Две должини на располагање во една иста четка. Оваа модерна четка на расклопување,
совршено се прилагодува на движењата на раката.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Четка со прилагодување на должината No. 4 KOLINSKI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Четка со прилагодување на должината No. 4 KOLINSKI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top