Отстранувач на Гел лак (soak off) CRISNAIL 400 мл

се чека 10-15 мин. ноктот да се разложи (гел-ноктот пука и лесно се отстранува)

SKU: 6842 Категории: Tags: , ,
Сподели

Средството се нанесува на памукче и се нанесува на гел-ноктот.
Врз него, ноктот се обвиткува во алуминиумска фолија.

Се чека 10-15 мин. ноктот да се разложи.
Гел-ноктот пука и лесно се отстранува.

Отстранувач на Гел лак (soak off) CRISNAIL 400 мл
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.