Потиснувач на кутикули CRISNAIL (4 типа)

нежен алат за отстранување на мртвите кутикули и фино обликување на плочката на ноктот

Clear
SKU: 6751 Категории: Tags: , ,
Сподели

Дрвен обликувач на кутикули – двостран
Нежен алат за потиснување на кутикулите, отстранување на мртвите кутикули
и фино обликување на плочката на ноктот.

Потиснувач на кутикули CRISNAIL (4 типа)
Product Cat

, ,

Потиснувач на кутикули- тип:

Метален потиснувач, Оранж стапче долго, Оранж стапче кратко, Пластичен потиснувач

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.