Зебра турпија за моќен финиш (двострана) CRISNAIL

Цена: 65 ден

Најавете се за салонска цена

луксузна турпија со зебра принт (за завршно полирање и обликување)

Луксузна турпија со цветен принт, за завршна обработка на ноктите (полирање и обликување).

 

 

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зебра турпија за моќен финиш (двострана) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зебра турпија за моќен финиш (двострана) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top