Блок турпија за завршно полирање CRISNAIL

Цена: 50 ден

Најавете се за салонска цена

со странично сунѓерче за чистење на струготините

Турпија за полирање, со странично сунѓерче за чистење на струготините.

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Блок турпија за завршно полирање CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Блок турпија за завршно полирање CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top