Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Турпија месец со сунѓер (за моќен финиш) CRISNAIL

Цена: 145 ден

Најавете се за салонска цена

за завршно стругање и обликување (со странично сунѓерче за чистење на струготините)

Турпија за полирање, со 2 површини (медиум и фина турпија).

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Турпија месец со сунѓер (за моќен финиш) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Турпија месец со сунѓер (за моќен финиш) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top