Ексклузивен безбоен завршен гел (нова формула) CRISNAIL 15мл

Цена: 950 ден

Најавете се за салонска цена

Безбоен гел финиш за гелни и акрилни нокти.

 

 

 

Безбоен гел финиш за гелни и акрилни нокти.

 

 

 

 

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ексклузивен безбоен завршен гел (нова формула) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ексклузивен безбоен завршен гел (нова формула) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top