Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Турпија JUMBO за силно стругање (двострана) CRISNAIL

Цена: 145 ден

Најавете се за салонска цена

за драстично стругање и обликување (менување на формата на ноктот и грубо полирање)

Оваа моќна турпија, ќе ги измазни и најтврдите делови на ноктот.

Одлична е за почетно турпирање и драстично менување на обликот и должината на ноктот.

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Турпија JUMBO за силно стругање (двострана) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Турпија JUMBO за силно стругање (двострана) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top