Класер за нокти со 500 типсови GNAIL

Цена: 630 ден

Најавете се за салонска цена

Тенки типсови, со патент технологија за издржливост (50 третмани)

SKU: GN023 Category: Tags: , ,

Тенки типсови, со патент технологија за издржливост.
Едно пакување содржи нокти за 50 третмани.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Класер за нокти со 500 типсови GNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Класер за нокти со 500 типсови GNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top