Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Широка турпија (за стругање и финиш) CRISNAIL

Цена: 50 ден

Најавете се за салонска цена

лесно свитлива и исклучително брза за работа (опфаќа широка површина)

Широка турпија со 2 површини за полирање (за стругање и бликување на ноктот).

Предност: лесно свитлива и исклучително брза за работа.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Широка турпија (за стругање и финиш) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Широка турпија (за стругање и финиш) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top