Прајмер (за дехидрирање на ноктот) GNAIL 9мл

се користи пред надградбата на ноктите за чистење и
дехидрирање на базата (плочката на ноктот)

Сподели

Прајмерот се користи пред надградбата на ноктите за чистење и
дехидрирање на базата врз која ќе вршиме надградба.

Прајмер (за дехидрирање на ноктот) GNAIL 9мл
Product Cat

,

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.