СЕТ x 10 турпии (со двојна намена) LEONIS

двострани турпии со 2 површини (за стругање и финиш)

Сподели

Комплет од 10 практични, двострани турпии со 2 површини (силна и медиум турпија).

Боја: изберете бејби розева или корална.

 

СЕТ x 10 турпии (со двојна намена) LEONIS
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.