Двонаменска турпија (за стругање и финиш) CRISNAIL

Цена: 65 ден

Најавете се за салонска цена

двострана турпија со 2 површини (силна и медиум турпија)

Лилакова турпија со 2 површини за полирање (за стругање и бликување на ноктот).

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Двонаменска турпија (за стругање и финиш) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Двонаменска турпија (за стругање и финиш) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top