Безбоен гел за обликување CRISNAIL 45мл

Цена: 1,650 ден

Најавете се за салонска цена

безбоен густ гел со калциум (за скулптурирање)

SKU: 6833 Category: Tags: , ,

Безбоен густ гел со калциум. Специјално наменет за скулптурирање.

 

 

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Безбоен гел за обликување CRISNAIL 45мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Безбоен гел за обликување CRISNAIL 45мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top