Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Далматинец турпија со крзно (за силно стругање) CRISNAIL

Цена: 75 ден

Најавете се за салонска цена

луксузна, моќна турпија со површина од вештачко крзно (за чистење на струганиците)

Луксузна моќна турпија, за измазнување и на најтврдите делови од ноктот.

Одлична е за почетно турпирање и драстично менување на обликот и должината на ноктот.

Додаток: површина со вештачко крзно, за чистење на струганиците.

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Далматинец турпија со крзно (за силно стругање) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Далматинец турпија со крзно (за силно стругање) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top