Cat Eyes гелови во боја (магнет) GNAIL

галактичен ефект во форма на златна преливна линија, цик-цак, v-форма или
можете слободно да ги цртате саканите форми врз ноктот

Clear
SKU: GN100 Категории: Tags: , ,
Сподели

Магнети за форми на магнетен гел за нокти.
Ги собира микро-магнетните честички во гелот за надградба (магнетен).
Добивате галактичен ефект во форма на златна преливна линија, цик-цак, v-форма или
можете слободно да ги цртате саканите форми врз ноктот.

Cat Eyes гелови во боја (магнет) GNAIL
Product Cat

Cat Eyes гел- боја:

Blue Eyes Cat Eyes, Blue Saphire, Deep Sea, Emerald Cat Eyes, Green Eye, Magnetic Rainbow, Night Euphoria, Ruby Stone, Siren Cat Eyes, Topaz Turquoise Blue Cat Eyes

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.