Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Бумеранг турпија за силно стругање (двострана) CRISNAIL

Цена: 65 ден

Најавете се за салонска цена

анатомска турпија (за менување на формата на ноктот и грубо полирање)

Оваа моќна турпија, ќе ги измазни и најтврдите делови на ноктот.

Одлична е за почетно турпирање и драстично менување на обликот и должината на ноктот.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бумеранг турпија за силно стругање (двострана) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бумеранг турпија за силно стругање (двострана) CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top