Мономер (за растворање акрилен прав) CRISNAIL 250мл

Цена: 990 ден

Најавете се за салонска цена

раствор за правење смеса за акрилни нокти (не се згрутчува)

Раствор за правење смеса за акрилни нокти.

Ставете акрил прав во мал сад и додадете од мономерот (растворувачот).

Специјалната формула не дозволува згрутчување.

Brand

Crisnail

Scroll to top