Отстранувач на вештачки нокти (ги раствора) CRISNAIL 15 мл

течност што ја растопува пластиката (не го оштетува природниот нокт)

SKU: 6706 Категории: Tags: , ,
Сподели

Течност што ја растопува пластиката. Се користи за намалување на висинската разлика помеѓу вештачкиот и природниот нокт,
и нема да има потреба да се турпија премногу, или за отстранување на типсовите комплетно.
Не штети на природниот нокт, делува само на пластиката.

Отстранувач на вештачки нокти (ги раствора) CRISNAIL 15 мл
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.