Акрилен безбоен прав CRISNAIL 35гр

Цена: 790 ден

Најавете се за салонска цена

сјај идеален е како завршен слој (при декорација на ноктите)

Зголемена сјајност, отпорност и цврстина која обезбедува подобро обликување и фиксација на бојата.
Провидниот акрил поради својата транспарентност и сјај идеален е како завршен слој при
декорација на ноктите без притоа да се изгубат оптичките карактеристики.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Акрилен безбоен прав CRISNAIL 35гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Акрилен безбоен прав CRISNAIL 35гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top