Сјаен лак (дизајн врз мат нокти) GNAIL 9мл

Цена: 145 ден

Најавете се за салонска цена

Со овој лак, било кој сјаен лак, ќе го претворите во МАТ.
Наменет за дизајнирање на божествени безбојни шари на ноктот.
Исто како да цртате врз стакло.

SKU: GN029 Category: Tags: , ,

Со овој лак, било кој мат лак, ќе го претворите во СЈАЕН.
Наменет за дизајнирање на божествени безбојни шари на ноктот.
Исто како да цртате врз стакло.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сјаен лак (дизајн врз мат нокти) GNAIL 9мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сјаен лак (дизајн врз мат нокти) GNAIL 9мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Препорачани производи

Scroll to top