Mirror лак (со ефект на огледало) GNAIL 15мл

Цена: 450 ден

Најавете се за салонска цена

Огледало нокти само со лак (без печење со UV ламба)!

Кристално огледални нокти само со лак (без печење)!

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mirror лак (со ефект на огледало) GNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mirror лак (со ефект на огледало) GNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top