MEN Black Clay Peelof – пилоф маска за мажи со црна глина

Цена: 63 ден

Најавете се за салонска цена
Активен Јаглен и Црна Глина

Нашата пилоф маска ќе ви помогне да го извлечете вишокот на себум и нечистотии од длабочината на порите, а воедно и ќе ја смири кожата.

Длабинско чистење со детоксицирачки Активен Јаглен, Црна Глина која ја впива маснотијата и смирувачки Witch Hazel.

Користете ја еднаш неделно за чиста и мазна кожа.

Brand

7thHeaven

Scroll to top