MEN Charcoal Black Detox – маска за мажи со Активен Јаглен

Цена: 110 ден

Најавете се за салонска цена
Активен Јаглен и Зелен Чај

За само 5-10 минути, оваа маска како втора кожа, со помош на Активниот Јаглен и Зелениот Чај ќе ги абсорбира вишокот себум и ќе ги намали порите.

Идеално решение за брзо засилување.

Користете ја неделно за да ги елиминирате нечистотиите и да го подмладите тенот.

Brand

7thHeaven

Scroll to top