Макадамија Шампон KAYPRO 1000мл

Цена: 390 ден

Најавете се за салонска цена

Регенеративен шампон со масло од макадамиа за кршлива и чувствителна коса.

Ефикасно дејство за омекнување и осветлување, за здрава и свилено нежна коса. Нежно чисти и се бори против оксидацијата предизвикана од термичките, механичките и стресовите
предизвикани од околината.

Начин на употреба: Се нанесува на мокра коса, се масира и се плакне

Product Cat

Brand

Kay Pro

Scroll to top