Хидроген со органски екстракти (6%, 9%, 12%) INSIGHT 1000мл

развивање на сите микро-пигменти за интензивни тонови (без алергени)

SKU: I030 Categories: , Tags: , ,
Сподели
Стабилизиран активатор за боење на коса и бланширање.
Обезбедува идеално равивање на сите микро-пигменти за добивање на интензивни тонови.
БЕЗ АЛЕРГЕНИ!
Концентрации:
20V (6%) – 30V (9%) – 40V (12%)
Хидроген со органски екстракти (6%, 9%, 12%) INSIGHT 1000мл
Brand

Insight

Препорачани производи

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.