Бланш за коса (10 тонови) Kaypro ULTRA 500гр

Цена: 590 ден

Најавете се за салонска цена

интензивно избелување на влакното до 10 тонови

SKU: KP108 Category: Tags: ,

Бланш за коса со моќност на осветлување до 10 тона.

Нова формула која не го оштетува влакното.

Scroll to top