Газа за лице (за една употреба) 50 парчиња

Цена: 450 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 6805 Category: Tags: ,

Газа за лице со која се изведуваат козметички и парафински третмани на лице. Газата е за еднократна употреба

Product Cat

,

Препорачани производи

Scroll to top