Ролон Cire BLUE Depileve 100гр.

Цена: 79 ден

Најавете се за салонска цена

Нова формула на восок на БИО база. Карактеристична елегантна маринско-сина боја и кремаста текстура.

Нова формула на восок на БИО база. Карактеристична елегантна маринско-сина боја и кремаста текстура. Повеќе наменски восок со максимална лепивост на влакната, но во исто време нежен за кожата.

Предности:

Средна текстура: ниту премногу течен ниту премногу густ, лесно се нанесува, дури и на чувствителна кожа

Без остатоци: високиот квалитет на БИО-смолите му дава на овој восок одлична пластичност и зголемена ефикасност, без притоа да остава остатоци на кожата.

Елегантен француски стил: Преубава боја која смирува во француски стил ќе ви помогне и визуелно да ја организирате работата подобро.

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top