Заштитни ракавици за фигаро (термо-изолатор) CROC x 1

тенки, лесни заштитни ракавици за виткање на коса

Сподели

За безгрижна работа со фигаро и поголема флексибилност при виткање.

Ја зголемува прецизноста и заштедувате на време.

 

 

Заштитни ракавици за фигаро (термо-изолатор) CROC x 1
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.