Професионален фен за коса Extreme 6000

Цена: 2,300 ден

Најавете се за салонска цена

Професионален фен за коса Extreme 6000

SKU: KP153 Categories: , Tags: , , ,

Професионален фен за коса Extreme 6000

Карактеристики:

  • 2 – брзини на дување
  • 3 – нивоа на температура
  • Копче за ладен воздух
  • Моќен мотор
  • Тенка млазница (вклучена во пакетот)
  • Дифузер (вклучен во пакетот)
  • Можност за закачување
  • 2000 W
  • 600гр.
  • 2.3м кабел
Scroll to top