Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Топилка за парафин DEPILEVE 2,7кг

Цена: 7,800 ден

Најавете се за салонска цена

со автоматски регулатор на температура и заштитен термостат од прегревање

Топилка за парафин со термостат за постигнување на оптимална температура на парафинот.
Топилката има безбедносен дополнителен термостат за заштита од прегревање.
Преносна, лесна и со длабок сад што овозможува целосно потопување на рацете и стапалата.
Со проѕирен капак за надгледување на нивото и топењето на парафинот.
Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top