Освежувач на воздух (неутрализација на силни миризби) ORCA AIR

Цена: 2,990 ден

Најавете се за салонска цена

Модерен неутрализатор на непријатна миризба (ефект на ароматерапија).

SKU: 5304 Categories: , Tags: , ,

Модерен неутрализатор на непријатна миризба (ефект на ароматерапија).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Освежувач на воздух (неутрализација на силни миризби) ORCA AIR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Освежувач на воздух (неутрализација на силни миризби) ORCA AIR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top