Фигаро со четка (титаниум) BaByliss PRO 19мм

Цена: 2,600 ден

Најавете се за салонска цена

тесна титаниумска четка за виткање со 2 нивоа на јачина

SKU: 2676TTE Categories: , Tags: , , ,

Употреба: Се препорачува да се употребува на влажна, претходно сушена миена коса.

Може да се користи и на сува коса за корекција на четкањето.

Четката има 3 позиции:

 

    https://www.depileve.mk/wp/wp-admin/profile.php

  1. 0 (исклучено)
  2. I (средно дување)
  3. II (силно дување)

 

Работете по секции не поголеми од 2cm. и што е можно поизедначени.

Секогаш работете од коренот кон врвовите.

Полека лизгајте ја четката по должина на секцијата.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фигаро со четка (титаниум) BaByliss PRO 19мм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фигаро со четка (титаниум) BaByliss PRO 19мм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top