Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Бербер СЕТ TERMIX®

Цена: 6,150 ден

Најавете се за салонска цена

Оваа лесно преносна кутија е вашата нова подвижна берберница

 

Бербер сетот содржи се што ви е потребно за бричење и шишање на мажи. Оваа лесно преносна кутија е вашата нова подвижна берберница.

Овој комплет се состои од:

 • Машинка за бричење и шишање
 • Избор од 6 различни сечила
 • Прибор за чистење и одржување
 • Специјална четка за чистење на влакна

Машинката работи на 10W енергија со осцилирачки мотор од 6000 rpm. Предноста е во хроматското сечило, што прецизно шиша со 5 различни должини на влакно.

Специјалната четка за чистење на влакна, е особено корисна кога го дефинирате преминот меѓу косата и брадата. Ќе направите современи фризури, што бараат шишање на повеќе нивоа. Прецизноста на машинката ви овозможува да направите:

 1. Видлива линија меѓу 2 различни должини
 2. Слеан премин од една во друга должина

 

СЕЧИЛО: 

 • Сечила од само-остречки, нерѓосувачки челик (со должина на прилагодување)
 • Должина на шишање до 5 различни нивоа, со можност за прецизно дефинирање на линија или невидлив премин меѓи 2 различни должини
 • 50% помоќна од другите машини за шишање. Тивка е и го прави искуството на клиентот попријатно.
 • 6 дополнителни водич четки со димензии: 3mm, 6mm, 10mm, 13mm, 16mm and 19mm.
 • Комплетен сет за чистење: четка за чистење на сечилата и масло за подмачкување
 • Четка за чистење на влакна од косата и брадата (100% влакна од вепар)

 

ДОДАТОЦИ: 

+ Четкичка за чистење на сечилата

+ Четка за чистење на влакна од коса и брада

+ 6 x Четки (водич) со различна должина

+ Масло за подмачкување

 

 

 

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бербер СЕТ TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бербер СЕТ TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Препорачани производи

Scroll to top